Ευκαιρίες Καριέρας

Το Stock House Center με πάνω από 57 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης στο χώρο της εστίασης, διευρύνει την επαγγελματική του «οικογένεια» και αναζητά συνεργάτες που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, πρωτοβουλία κι όρεξη για δουλειά. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με θετική διάθεση, πολλή ενέργεια, επαγγελματική προσέγγιση και θέληση να προσφέρουν στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

                                                                                  Εάν θέλεις να μπεις κι εσύ στην “οικογένεια” μας, στείλε το βιογραφικό σου    ΕΔΩ

 

  • Συνεργάτες για το Τμήμα Marketing/internet sales

Στόχος του τμήματος είναι η οργάνωση και ενημέρωση όλων των οδών προώθησης. Η ομάδα μας Marketing λειτουργεί πολύπλευρα και με δυναμισμό και ευελιξία υλοποιεί τα marketing plans. Μέσα στις προτεραιότητές της είναι ν’ αξιοποιεί τα αποτελέσματα και να παρακολουθεί την αγορά έτσι ώστε το κατάστημά μας να είναι πάντα ενημερωμένο για τις αλλαγές της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το τμήμα internet sales διακατέχεται από το αίσθημα προσφοράς αλλά και εξαιρετική μνήμη καθώς θυμούνται και αναγνωρίζουν τους χιλιάδες κωδικούς προϊόντων και έχουν την ικανότητα να κατευθύνουν ιντερνετικά τον πελάτη στην άλλη πλευρά της γραμμής. Πώς το πετυχαίνουν; Με διάθεση για μάθηση και δουλειά.

 

 

 

 

  • Συνεργάτες στο Τμήμα Service

Στόχος του τμήματος είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι στο after-sales support. Γι αυτό αναζητούμε ταλαντούχους τεχνικούς που αγαπούν το αντικείμενο κι έχουν όρεξη για δουλειά για να προσφέρουν υπηρεσίες, συμβουλές και βοήθεια στους πελάτες που μας εμπιστεύονται πάνω από μισό αιώνα τώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Συνεργάτες στο Τμήμα Πωλήσεων

Όταν οι πελάτες μας φθάνουν στο Stock House Center αισθάνονται αμέσως τη διαφορά! Οι πωλητές μας έχουν την εκπαίδευση, την υποστήριξη και την εξέλιξη που αξίζουν. Από αυτούς αναζητούμε επικοινωνιακές διαπραγματευτικές ικανότητες όπως άνετο χειρισμό των προϊοντικών κατηγοριών, και πελατοκεντρική σκέψη-να συνδυάζει δηλαδή τις ανάγκες της εταιρείας με εκείνες των πελατών στοχεύοντας την επίτευξη της επιθυμητής συμφωνίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Συνεργάτες στο Τμήμα Accounting/Finance

 

 

Στόχος του τμήματος είναι η ομαλή ροή των εργασιών λογιστικής και ανάλυσης και διαχείρισης των επί μέρους projects. Αξίες όπως επαγγελματική συνέπεια, αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες, ομαδικότητα, συνεργασία και διαρκή επιμόρφωση σε συνδυασμό με την προϋπηρεσία και τη γνώση MS Office, είναι τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου που αναζητούμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Συνεργάτες στο Τμήμα Αποθήκης

Στόχος η ομαλή δραστηριοποίηση της αποθήκης διασφαλίζοντας την παραλαβή, αποθήκευση, έλεγχο και αποδέσμευση προϊόντων, την οργάνωση των διαδικασιών φόρτωσης-εκφόρτωσης, παρακολούθηση των αποθεμάτων καθώς και την συνεργασία με τα άλλα τμήματα της εταιρείας μας. Σ’ όλα αυτά θα συμβάλλει η μεθοδικότητα και η έμφαση στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην ανάλυση και επίλυση προβλημάτων, η δυναμική προσωπικότητα με ομαδικό πνεύμα εργασίας και οι ανεπτυγμένες ικανότητες οργάνωσης κι επικοινωνίας.

Loading...
Loading...