Ο διαδικτυακός μας τόπος χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του προφίλ σας καθώς και για τη λήψη στατιστικών, τα οποία θα μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας παρακαλούμε επισκεφτείτε την ενότητα Προσωπικών δεδομένων

Εταιρία - Ιστορικό

Η εταιρεία μας

 

    Η εταιρεία ΚΡΟΜΕΤΑΛ δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού της επαγγελματικής κουζίνας και χώρων μαζικής εστίασης από το 1961, με ιδρυτή της τον Ιωάννη Μητσάνη.

Η ποιότητα των εμπορευμάτων της και η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της για 55 συναπτά έτη, την οδήγησαν σε ανοδική πορεία και καθιερώθηκε ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Τηρώντας τις αρχές που μας καταξίωσαν στην ελληνική αγορά εξακολουθούμε να στηρίζουμε τον Έλληνα επαγγελματία δίνοντας του την ευκαιρία να επιλέγει προϊόντα ανάμεσα στους καλύτερους οίκους του επαγγελματικού εξοπλισμού σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις σε προϊόντα μεταχειρισμένα και stock που είναι ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ και μάλιστα σε τιμές που επιβάλλουν οι καιροί που ζούμε.

Η εταιρία μας είναι μέλος του ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης).