Τα νέα μας

Από την συμετοχή μας στην Έκθεση “Super Market – Mini Market – Περίπτερο

 

 Nέα επίσημη συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .

Οι βεβαιώσεις και το ειδικό σήμα που παρέχει ο οργανισμός ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ χορηγούνται σε Ελληνικές επιχειρήσεις με αυστηρά κριτήρια και προυποθέσεις.

Με αυτόν τον τρόπο θωρακίζονται τα πραγματικά Ελληνικά προιόντα και προστατεύετε καθοριστικά ο καταναλωτής.

 Το StockHouse Center εκτιμώντας τις σημερινές ανάγκες της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών μας αποφάσισε για την καλύτερη και ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση σας να διοργανώσει σε συνεργασία με την Lean Management επιμορφωτικά σεμινάρια πωλήσεων στους πωλητές της για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της .

  • Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στους Πελάτες μας, ώστε να τους βοηθούμε να καλύπτουν όλο το εύρος των επιχειρησιακών τους αναγκών.
  • Προνοούμε για την κάλυψη των μελλοντικών τάσεων και προκλήσεων στο επιχειρησιακό τους περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ανοικτού διαλόγου μαζί τους ώστε να κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες και τις σκέψεις τους.
  • Η δέσμευσή μας για την ικανοποίηση του Πελάτη, μας δεσμεύει ταυτόχρονα στην αναζήτηση των πραγματικών λύσεων .  Αυτό μας βοηθά να προωθούμε και να εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις προτάσεις μας για την εξυπηρέτηση του εύρους των επιχειρηματικών αναγκών που καλύπτουμε, ώστε να αυξάνουμε το όφελος του Πελάτη μας από την χρησιμοποίηση των λύσεών μας

 

 


Στις 31/01/2015 ο σύλλογος ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) βράβευσε την επιχείρηση μας και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ΜΗΤΣΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ για την πολύχρονη προσφορά του και συνεχή παρουσία του στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης .


 

Loading...
Loading...