Ο διαδικτυακός μας τόπος χρησιμοποιεί cookies.

Sous-Vide

Sous-Vide

Sous-Vide Συσκευές Μαγειρέματος Επαγγελματικές

Η Sous-Vide είναι μία μέθοδος μαγειρέματος κατά την οποία το φαγητό μαγειρεύεται αφού το προιόν εχει σφραγιστεί σε σακούλες κενού αέρος με τη χρήση vacuum και στη συνέχεια τοποθετείται σε νερό και μαγειρεύεται σε χρόνο κατά πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό σε περιβάλλον ελεγχόμενης χαμηλής θερμοκρασίας, με μικρές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας μαγειρέματος.

Σκοπός της μεθόδου Sous-Vide είναι το ομοιόμορφο μαγείρεμα και η διατήρηση της υφής του τροφίμου στο μέγιστο βαθμό, με γεύση που περιέχει όλα τα συστατικά και τις πολυπόθητες βιταμίνες του.

Το ειδικό προσωπικό της Stock House Center, θα σας συμβουλεύσει κατάλληλα!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Soft Cooker - Sous Vide Conero

Soft Cooker Conero κεφαλή της Ιταλικής εταιρίας ITALSERVICEΜε ηλεκτρονικό θερμοστάτη ακριβεί..

Soft cooker - Sous Vide Conero 1/1Gn

Επαγγελματική συσκευή για μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία Conero 1/1GnΤεχνικά χαρακτηριστικά: ..

Soft cooker - Sous Vide Conero 1/1Gn

Επαγγελματική συσκευή για μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία Conero 1/1GnΤεχνικά χαρακτηριστικά: ..

Soft cooker - Sous Vide Conero 2/3Gn

Επαγγελματική συσκευή για μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία Conero 2/3GnΤεχνικά χαρακτηριστικά: ..

Loading...
Loading...
Loading...