Sous-Vide

Sous-Vide

Η Sous - Vide είναι μία μέθοδος μαγειρέματος κατά την οποία το φαγητό μαγειρεύεται αφού το προιόν εχει σφραγιστεί σε σακούλες κενού αέρος με τη χρήση vacuum και στη συνέχεια τοποθετείται σε νερό και μαγειρεύεται σε χρόνο κατά πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό σε περιβάλλον ελεγχόμενης χαμηλής θερμοκρασίας, με μικρές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας μαγειρέματος.

 

Σκοπός της μεθόδου Sous-Vide είναι το ομοιόμορφο μαγείρεμα και η διατήρηση της υφής του τροφίμου στο μέγιστο βαθμό, με γεύση που περιέχει όλα τα συστατικά και τις πολυπόθητες βιταμίνες του.

 

Το ειδικό προσωπικό της Stock House Center, σας συμβουλεύει κατάλληλα!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Soft Cooker - Sous Vide Roner Clip

Soft Cooker Roner ClipΓια απόλυτη ακρίβεια σε χρόνο και θερμοκρασία μαγειρέματος με την συσκευή So..

Ράβδος sous-vide 20lt Hendi IVIDE

Ράβδος sous-vide 20lt Hendi IVIDEΑνθεκτικό σώμα στη βύθιση από IPX7 Σβήνει όταν απομακρύνεται ..

Soft Cooker - Sous Vide Conero

Soft Cooker Conero ITALSERVICEΜια συσκευή για την εκλεπτυσμένη γεύση και την ποιότητα του αποτελέ..

Soft cooker - Sous Vide Conero 2/1Gn

Soft Cooker Conero 2/1GnΜια συσκευή για την εκλεπτυσμένη γεύση και την ποιότητα του αποτελέσματος ..

Soft cooker - Sous Vide Conero 2/3Gn

Soft Cooker Conero 2/3GnΜια ακόμη συσκευή που σας προτείνει το Stock House Center για την εκλεπτυσ..

Soft cooker - Sous Vide Conero 1/1Gn

Soft Cooker Conero 1/1GnΗ επιλογή της Conerο 1/1 Gn είναι μια από τις πιο επαγγελματικές συσκευές ..

Loading...
Loading...